Brynild
Brynild

Brynild Julebrus

Hvem lagde egentlig den første julebrusen? Og hvilken smak er den beste? Debatten har gått i mange år, og nå hiver vi oss med i diskusjonen. Brynild startet nemlig sin historie som mineralvannsprodusent, og allerede på 1950-tallet solgte vi Festbrus med julemotiv. Kan det kalles for julebrus? Vi kan i alle fall si at vi var først ute med å lage godteri som smaker julebrus. Så nå kan dere la diskusjonen gå - hva er best av rød og brun?
Brynild Julebrus

Ingredients

Sukker, glykosesirup, gelatin, vann, invertsukker, surhetsregulerende midler (E296, E330, E331), stabilisator (E420), aromaer, fargestoffer (E120, E150d), overflatebehandlingsmiddel (E903). Produktet kan inneholde spor av NØTTER og PEANØTTER.

Nutritional Information

Nutritional Information per 100 g

Net Weight: 200 g

Energy 1400 kJ/330 kcal
Fat 0
Saturated Fatty Acids 0
Carbohydrates 73
Sugars 55
Protein 8,3
Salt 0,08

See more products

See more products