Brynild Julebrus
Hvem lagde egentlig den første julebrusen? Og hvilken smak er den beste? Debatten har gått i mange år, og nå hiver vi oss med i diskusjonen. Brynild startet nemlig sin historie som mineralvannsprodusent, og allerede på 1950-tallet solgte vi Festbrus med julemotiv. Kan det kalles for julebrus? Vi kan i alle fall si at vi var først ute med å lage godteri som smaker julebrus. Så nå kan dere la diskusjonen gå - hva er best av rød og brun?
Ingredienser
Sukker, glykosesirup, gelatin, vann, invertsukker, surhetsregulerende midler (E296, E330, E331), stabilisator (E420), aromaer, fargestoffer (E120, E150d), overflatebehandlingsmiddel (E903).
Produktet kan inneholde spor av NØTTER og PEANØTTER.
Næringsinnhold
Næringsinnhold pr. 100 g
Nettovekt: 200 g
Energi | 1400 kJ/330 kcal |
Fett | 0 |
– mettede fettsyrer | 0 |
Karbohydrater | 73 |
– sukkerarter | 55 |
Protein | 8,3 |
Salt | 0,08 |