Brynild
Brynild

Brynild Julebrus

Hvem lagde egentlig den første julebrusen? Og hvilken smak er den beste? Debatten har gått i mange år, og nå hiver vi oss med i diskusjonen. Brynild startet nemlig sin historie som mineralvannsprodusent, og allerede på 1950-tallet solgte vi Festbrus med julemotiv. Kan det kalles for julebrus? Vi kan i alle fall si at vi var først ute med å lage godteri som smaker julebrus. Så nå kan dere la diskusjonen gå - hva er best av rød og brun?
Brynild Julebrus

Ingredienser

Sukker, glykosesirup, gelatin, vann, invertsukker, surhetsregulerende midler (E296, E330, E331), stabilisator (E420), aromaer, fargestoffer (E120, E150d), overflatebehandlingsmiddel (E903). Produktet kan inneholde spor av NØTTER og PEANØTTER.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g

Nettovekt: 200 g

Energi 1400 kJ/330 kcal
Fett 0
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 73
– sukkerarter 55
Protein 8,3
Salt 0,08

Se flere produkter

Se flere produkter