Brynild
Brynild

Brynild Julebrus

Hvem lagde egentlig den første julebrusen? Og hvilken smak er den beste? Debatten har gått i mange år, og nå hiver vi oss med i diskusjonen. Brynild startet nemlig sin historie som mineralvannsprodusent, og allerede på 1950-tallet solgte vi Festbrus med julemotiv. Kan det kalles for julebrus? Vi kan i alle fall si at vi var først ute med å lage godteri som smaker julebrus. Så nå kan dere la diskusjonen gå - hva er best av rød og brun?
Brynild Julebrus

Ingredienser

Sukker/Socker, glykosesirup, vann/vatten, stabilisator/stabiliseringsmedel (E420), gelatin (svin/gris), surhetsregulerende midler (E296, E330), invertsukker/-socker, aromaer, overflatebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel (E903), fargestoffer/färgämnen/farvestoffer (E150d, E120).
Produktet kan inneholde spor av NØTTER/NÖTTER/NØDDER og PEANØTTER/JORDNÖTTER/JORDNØDDER.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100 g

Nettovekt: 200 g

Energi 1375 kJ/324 kcal
Fett 0 g
mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 76 g
sukkerarter 55 g
Protein 5,0 g
Salt 0,12 g

Se flere produkter

Se flere produkter