
Brynild Julebrus
Hvem lagde egentlig den første julebrusen? Og hvilken smak er den beste? Debatten har gått i mange år, og nå hiver vi oss med i diskusjonen. Brynild startet nemlig sin historie som mineralvannsprodusent, og allerede på 1950-tallet solgte vi Festbrus med julemotiv. Kan det kalles for julebrus? Vi kan i alle fall si at vi var først ute med å lage godteri som smaker julebrus. Så nå kan dere la diskusjonen gå - hva er best av rød og brun?

Ingredienser
Sukker/Socker, glykosesirup, vann/vatten, stabilisator/stabiliseringsmedel (E420), gelatin (svin/gris), surhetsregulerende midler (E296, E330), invertsukker/-socker, aromaer, overflatebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel (E903), fargestoffer/färgämnen/farvestoffer (E150d, E120).
Produktet kan inneholde spor av NØTTER/NÖTTER/NØDDER og PEANØTTER/JORDNÖTTER/JORDNØDDER.
Næringsinnhold
Næringsinnhold pr. 100 g
Nettovekt: 200 g
Energi | 1375 kJ/324 kcal |
Fett | 0 g |
mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrater | 76 g |
sukkerarter | 55 g |
Protein | 5,0 g |
Salt | 0,12 g |